SE/SEK

Magda Korotynska Kort Gamla Stan II

30 kr
Den här produkten finns i lager
Säg det med ett vykort! Det här detaljrika och lekfulla kortet är signerat konstnären och illustratören Magda Korotynska. Magda är uppvuxen och utbildad i Warszawa men bor och verkar i Stockholm sedan 20 år.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Papper
Mått
21 x 15 cm
Färg
Mönstrad
Designer
Magda Korotynska
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Magda Korotynska är konstnär och illustratör, utbildad på Konstakademin i Warszawa. Sedan 1982 bor och arbetar hon som frilansare i Stockholm. I mer än 20 år har Magda tecknat och illustrerat både för reklam, tidskrifter och barnböcker. Hon har ...

Read More

Magda Korotynska