SE/SEK

Vi välkomnar Craft Studio

Anna Christians och Josefin Pålsson står bakom Craft Studio. Tillsammans skapar de produkter med en symbios mellan material, funktion, livslängd, tillverkning och formspråk tillverkade i material som finns nära oss geografiskt, som håller över tid och trivs med andra naturmaterial. 

Craft Studios ljusstakar och fat är tillverkade i Sverige med en unik marmorteknik som formgivaren Anna Christians har bearbetat under många års testning. Betongen består av sand, vatten och en mycket liten mängd cement. Materialet är 100% återvinningsbart.

"Tekniken att marmorera med betong har jag utvecklat under en tid - jag hittade mina gamla marmorerings och ådrings-penslar i ateljén och tänkte att jag måste testa detta i en ny tappning. Mina alster har ofta en tidlös och enkel form men har många gånger flera funktioner och användningsområden. Som för exempel ljusstakarna som fungerar med 3 typer av ljus, kan användas som äggkopp eller som blomkruka till en liten succulent. I och med marmoreringarna blir varje produkt helt unik." -säger Anna Christians.

Craft Studio - Köp hos Designtorget