Växtställ Regrow

Tillfälligt slut

Den här produkten såldes i begränsad upplaga våren 2017. Pris 395:-

Grönsaksställning av rostfritt stål och limmade fogar, formgiven av beckmanseleven Madeleine Nelson. Produkten tillverkades i begränsad upplaga under våren 2017, i ett samarbete mellan Designtorget och Beckmans designhögskola. Den lanserades på en utställning i vår flaggskeppsbutik på Kulturhuset i Stockholm. Läs mer om utställningen här.

Läs formgivarens egen beskrivning om produkten nedan.

"Vet du om att många av de frukter och grönsaker som du köper i mataffären kan växa upp igen; regrow? Inte? Det är lätt! Stoppa grönsaken i vatten och addera lite kärlek så växer den igen! Regrow är en ställning i rostfritt stål som kan placeras på alla typer av glas och vaser. Purjolökar, sallad och citrongräs m.fl. kan få liv igen. Slösa inte på mat, miljö och pengar - Regrow!"

Produktdetaljer
Material
Metall
Mått
14 x 14 cm
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.