SE/SEK

Väst Pile svart

1 295 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 56 kr/månad
Handgjord fleeceväst tillverkad i Sverige. Västen är en unisex-modell och finns i storlekarna S,M och XL. Plagget har två stora fickor och en YKK silver dragkedja och är vändbar. Materialet som används till västarna är en form av fiberpäls med fleecetextur och var mycket populär i Sverige under 80-talet. Finns även i mörkblå.

Precis som kashmir kommer fleecen få lite noppor. Det är helt normalt och det beror på olika fiberlängder i tyget. Med tiden minskar nopporna då jackan används. De kan tas bort för hand, med en tunn kam, en sax eller med en liten maskin som är gjord för noppbortagning. Ta hand om din Sotoqvist så håller den dig varm längre.
Läs mer
Produktdetaljer
Maxvikt
400g
Färg
Svart
Tillverkningsland
Sverige
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.