SE/SEK

Loqi Väska Loqi milky

250 kr
Den här produkten finns i lager
Smart shoppingkasse med långa handtag som gör den perfekt att ha över axeln. Milky är vattentålig och transparent. Väskan väger endast 190 g och kan bära upp till 15 kg.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Polyuretan
Mått
50 x 42 cm, handtag 27 cm
Färg
Transparent
Designer
Loqi
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

LOQI samarbetar med artister från jordens alla hörn för sin ständigt växande samling av superstarka, extra kärleksfulla väskor, ryggsäckar, dragkedjor och bagageöverdrag. LOQI-teamet är ett lyckligt, pulserande, busigt gäng baserat i ...

Read More

Loqi