SE/SEK

Muuto Vas Silent S grå

349 kr
Den här produkten finns i lager
Silent vas från Muuto, formgiven av Andreas Engesvik. En vacker och enkel vas där tanken var att ha formen i fokus.

Kombinationen av den tidlösa designen och det modernt färgade glaset ger vasen en unik karaktär. Glaset är munblåst och samtliga led i produktionen har gjorts för hand.

Finns i två storlekar.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Glas
Mått
Ø 11 cm, höjd 13,4 cm
Färg
Grå
Designer
Muuto
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Muuto är ett ungt danskt designföretag med visionen att föra tillbaka Skandinavien till positionen som världens ledande region för design, precis som på 50-talet. Genom sin starka tro på unga formgivare och genom att ge dem frihet och inspiration till att skapa ...

Read More

Muuto