Sofie Johansson & Jessica Westerberg Vas Kurbits Rosa

1 499 kr
Tillfälligt slut i lager online
Kurbits är en vas inspirerad ifrån svenska traditioner och den traditionella målarkonsten kurbits, där rörelsen i penseldraget från målartekniken har legat i fokus för formgivningen. En liten vas med förmågan att hålla uppe långa växter.

All tillverkning sker i Stockholm
Formgiven av Sofie Johansson & Jessica Westerberg från Beckmans Designhögskola
Material: handblåst glas & smidet stål
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Glas
Färg
Rosa
Designer
Sofie Johansson & Jessica Westerberg
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Inför Stockholm Design Week presenterar Designtorget årets samarbete mellan formprogrammet på Beckmans Designhögskola och industrilinjen på Konstfack: en bit av Skandinavien som får följa med hem. 10 nya produkter av 19 designtalanger lanseras i begränsad ...

Läs mer

Sofie Johansson & Jessica Westerberg