SE/SEK

Eva Schildt Vas BonBon klar

305 kr
Den här produkten finns i lager
Vasen Bon Bon är formgiven av Eva Schildt för Design House Stockholm. Bon Bon har fått sin inspiration från formen av en amfora och är tillverkad i munblåst glas.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Glas
Mått
Höjd 23 cm
Färg
Transparent
Designer
Eva Schildt
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Eva Schildt är designer med bas i Stockholm. Hon är utbildad i möbel- och produktformgivning på Beckmans Designhögskola och driver sedan flera år tillbaka Studio Eva Schildt. Med ödmjukhet kombinerar Eva tradition med en liten dos modernitet – en ...

Read More

Eva Schildt