Menu Vägglampa Tribeca Staple svart

1 995 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 86 kr/månad
Serien Tribeca från Menu är en blandning av lampor och kristallkronor, alla inspirerade av New Yorks glamour i slutet av 1930-talet. Namnet Tribeca hänvisar till en mycket populär del av New York. Lampornas olika former skapades i en inspirerande kreativ process där Søren Rose Studio letade bland vackra och gamla lampor med återanvändbara delar. Alla delar separerades för att sedan mixas och sättas ihop igen. Resultatet blev flera lampor med djärv design, eleganta detaljer och en glamorösa känsla. Se matchande taklampan Franklin nedan.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Stål
Glödlampa
E27 (ingår ej)
Mått
DH 15 x 36 cm
Färg
Svart
Designer
Menu
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Menu är ett danskt varumärke som grundades 1976. Designföretaget har som mål att skapa innovativa, användarvänliga och multifunktionella produkter utan att göra avkall på den skandinaviska enkelheten med den tidlösa estetik som de har blivit kända ...

Läs mer

Menu