SE/SEK

Ulvö Hip Pack Medium svart

599 kr
Den här produkten finns i lager
Ulvö Hip Pack Medium är en smidig höftväska från Fjällräven som passar utmärkt för resan eller en kortare vandring. Gjord av Fjällrävens Bergshell-väv med 31% återvunnen nylon håller oväntade skurar på utsidan och logotypen är i reflex-material för extra synlighet.

Huvudfacket kompletteras av en mindre säkerhetsficka på baksidan närmast din kropp, och kompressionsremmar undertill kan också användas för att fästa en jacka och liknande på väskan.

-Vattentät, slitstark Bergshell-väv med 31% återvunnen nylon.
-Säkerhetsficka med dragkedja på baksidan.
-Huvudfack med dragkedja och invändig meshficka.
-Justerbar, 25 mm bred höftrem.
Läs mer
Produktdetaljer
Maxvikt
150 g
Volym
2 L
Mått
L12 x B 10 x H 28 mm
Färg
Svart
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.