Jollygoodfellow Tygväska Tidsoptimisten

185 kr
Den här produkten finns i lager
Miljövänliga handtryckta tygväskor från designduon Jollygoodfellow. Jollygoodfellow består av Esa och Lisa Tanttu, vilka gillar att respektlöst blanda gammalt och nytt, stad och natur, hightech och lowtech i blocktryck, screentryck och andra experiment. ”Vi gillar att jobba med hela processen från idé till det handgripliga arbetet med screentrycket, små etiketter och allt vad det må vara. Upplagorna är därför också små. Målet är att rädda planeten. I arbetet med trycken har vi en strävan mot det tidlösa, för att produkten ska bli ’din jollygoodfellow under en lång tid’.” Tillverkad i Sverige. Finns med olika motiv.
Produktdetaljer
Material
Ekologisk bomull
Mått
40 x 35 cm
Färg
Vit
Designer
Jollygoodfellow
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Jollygoodfellow är en duo som består av Esa och Lisa Tanttu, Esa jobbar också med grafisk form med fokus på interaktiv design, och det händer att han tar på sig pop-jeansen och spelar trummor. Lisa har studerat bildpedagogik på Konstfack och är mer ...

Läs mer

Jollygoodfellow