Marianne Abelsson Tröja Pleece camel

1 995 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 86 kr/månad
Rejäl och varm tröja av plisserad fleece. Formgiven av textildesigner Marianne Abelsson för Design House Stockholm. Tillverkad av 75% polyester och 25% viskos. Maskintvätt 40°, tumla torr på låg värme efter tvätt. En storlek. Se andra plagg av pleece nedan.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
75% polyester 25% viskos
Tvättråd
40°
Färg
Sand
Designer
Marianne Abelsson
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Textildesigner Marianne Abelsson började arbeta med Design House Stockholm 1997. Hon är utbildad på Textilskolan i Borås och har arbetat som designer och har drivit egen verksamhet i många år. Hennes design innefattar Pleece-samlingen, keramikklockan Tid, ljusstaken...

Läs mer

Marianne Abelsson