SE/SEK

Bo Lundberg Totebag Göteborg

135 kr
Den här produkten finns i lager
Totebag med retrokänsla i ekologisk bomull, formgiven av prisbelönte illustratören Bo Lundberg för Designtorget. Finns med flera olika motiv. Se andra produkter i samma serie nedan.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Ekologisk bomull
Tvättråd
30°
Mått
40 x 35 cm
Färg
Mönstrad
Designer
Bo Lundberg
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Bo Lundberg är en prisbelönt illustratör och grafisk formgivare som har verkat internationellt i nästan tjugo år. Han har bland andra samarbetat med  Bloomingdale’s, MTV, Rolls-Royce, Vogue Japan och Wallpaper. När han inte gräver i sin ...

Read More

Bo Lundberg