Michael Jungeby Tidningsställ Tipack svart

395 kr
Den här produkten finns i lager
Elegant tidningsställ som snabbt förvandlar en stökig magasinhög till en snygg stapel. Stället är tillverkat av pulverlackad ståltråd och har plastfötter för att skydda parketten. Tipack var en nyhet i vårt sortiment 1997 och är numera en av våra klassiker.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Metall
Mått
50 x 26 cm
Färg
Svart
Designer
Michael Jungeby
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Michael Jungeby driver tillsammans med sin familj företaget Skånska grindar. Verksamheten finns i Eslöv och dess huvudsyssla är att tillverka trägrindar för utomhusbruk. Av spillmaterialet tillverkar man det numera klassiska tidningsstället Tipack. ...

Läs mer

Michael Jungeby