SE/SEK

Marimekko Tekanna Oiva 7 dl

649 kr
Den här produkten finns i lager

Enfärgade serien Oiva är en av Marimekkos mest är klassiska. Den här vita tekannan är tillverkad i högkvalitativt stengods med ett handtag i ljust gummiträ. Kannan är formgiven av Sami Ruotsalainen.

Oiva passar perfekt som komplement till Marimekkos lekfulla serie Siirtolapuutarha!

Diskas för hand.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Stengods
Volym
7 dl
Färg
Vit
Designer
Marimekko
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Marimekko är ett världsberömt finländskt designföretag som specialiserat sig på mode, väskor och accessoarer samt inredning. Bolaget startades av Armi Ratia som utvecklade det till ett ledande textildesignföretag under 1950- och 1960-talet. Bolagets ...

Read More

Marimekko