Tekanna Höganäs vit

899 kr
Den här produkten finns i lager

Tekanna i stengods inspirerad av det klassiska Höganäskruset. Vacker och gedigen rymmer den 1,5 liter och smaksätter ditt te direkt i kannan med den praktiska silen av metall. Tekannan är en produkt ur Höganässerien och kombineras gärna med någon av de vackra te- eller kaffemuggarna. För att undvika ringar på bordet medföljer ett praktiskt och snyggt träfat.

Tål diskmaskin och mikrovågsugn. Stengods är ugnssäkert, men undvik alltför snabba temperaturväxlingar. Om du sätter nedkylt stengods direkt in i ugnsvärme riskerar du sprickor.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Stengods
Volym
1,5 l
Färg
Vit
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.