Lizette Andersson & Sofie Thunman Teadventskalendern engelska

299 kr
Den här produkten finns i lager

Nu kommer teadventskalendern i engelsk upplaga, perfekt för dig som vill ge bort vår svenska tradition till någon annan! All text är på engelska.

The Tea Advent Calendar är precis vad den låter som, nämligen en adventskalender med 25 olika sorters ekologiska lösviktsteer. Till varje tesort får du en trevlig liten berättelse, och i häftet som följer med får du instruktioner för att kunna brygga varje kopp till perfektion. Där finns också tips, tricks och information om te. I årets tekalender hittar du röda, gröna, svarta, vita och örtteer, och smakerna varierar från blommigt till kryddigt och allt däremellan.

Varje lucka innehåller 5 gram te, vilket räcker till en kopp starkt te eller två lite svagare. Vissa teer tål även att bryggas upp till tre gånger på samma teblad.

Teerna är mjölk- och glutenfria. Tre av 25 innehåller mandel.

Förpackningen är hållbart producerad och FSC-märkt, vilket innebär att pappret kommer från hållbar pappersproduktion. Teadventskalendern designas och produceras i Sverige. Teerna har två års hållbarhet, men smakar alltid mest och bäst när det är så färskt det bara går! Te förvaras bäst mörkt, torrt och lufttätt.

Läs mer
Produktdetaljer
Mått
20,5 x 7,5 x 7,5 cm
Färg
Grön
Designer
Lizette Andersson & Sofie Thunman
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Barndomsvännerna Sofie och Lizette startade företag tillsammans då de kom på idén om att göra en Te-adventskalender. Den första kalendern lanserades 2014 i en mycket liten upplaga, men åren därpå har Te-adventskalendern nått ut till en ...

Läs mer

Lizette Andersson & Sofie Thunman