Lizette Andersson & Sofie Thunman Teadventskalendern 2017

295 kr
Den här produkten finns i lager

Årets julkalender - Teadventskalendern 2017 - är här i begränsad upplaga!

Teadventskalendern är precis vad den låter som, nämligen en adventskalender med 24 olika sorters ekologiska och KRAV-märkta lösviktsteer. Till varje tesort får du en trevlig liten berättelse, och i häftet som följer med får du instruktioner för att kunna brygga varje kopp till perfektion. Där finns också tips, tricks och information om te. I årets tekalender hittar du röda, gröna, svarta, vita och örtteer, och smakerna varierar från blommigt till kryddigt och allt däremellan.

Varje lucka innehåller 5 gram te, vilket räcker till en kopp starkt te eller två lite svagare. Vissa teer tål även att bryggas upp till tre gånger på samma teblad.

Teerna är mjölk- och glutenfria. Ett te av 24 innehåller mandel.

Förpackningen är hållbart producerad och FSC-märkt, vilket innebär att pappret kommer från hållbar pappersproduktion. Teadventskalendern designas och produceras i Sverige. Teerna har två års hållbarhet, men smakar alltid mest och bäst när det är så färskt det bara går! Te förvaras bäst mörkt, torrt och lufttätt.

Produktdetaljer
Mått
21 x 8 x 8 cm
Designer
Lizette Andersson & Sofie Thunman
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Industrigatan 19, 171 48 Solna.

Designer

Barndomsvännerna Sofie och Lizette startade företag tillsammans då de kom på idén om att göra en Te-adventskalender. Den första kalendern tillverkades i mycket liten upplaga, men 2015 når Te-adventskalendern ut till en bredare massa. Kalendern ...

Läs mer

Lizette Andersson & Sofie Thunman