SE/SEK

Te No 150 Plåtburk

159 kr
Den här produkten finns i lager

Teministeriets No.150 White Elderflower Champagne te är ett exklusivt te med smak av persika, fläder och sprudlande champagne. Den praktiska och eleganta plåtburkengör den till en perfekt present till alla teälskare oc kan användas till mycket annat i köket. Det rekommenderas att du brygger teet vid 70°C i 2-4 minuter beroende på smak.


Teministeriets Tins består av lösviktste med noggrant och exklusivt utvalda ingredienser och smakkombinationer. Med rötter från ön Formosa kombinerar Teministeriet gamla te traditioner från Fjärran Östern med skandinavisk minimalism, design och stil.


Skötselråd: Förvaras torrt och svalt
Vikt: 100 gram

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Plåt
Färg
Svart
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.