Teministeriet Te No. 285 Green Ginger Lemon Organic

119 kr
Tillfälligt slut i lager online

Teministeriet No. 285 - Green Ginger Lemon Organic är ett ekologiskt, grönt te med ingefära och citron. För bästa resultat, låt dra i 2-3 minuter i 80 ° C. 100 g. Innehåller koffein.

Malmöbaserade Teministeriet har tagit fram en serie lösa teblandningar med spännande smaker. Konceptet bakom serien är att kombinera de asiatiska traditionerna med de skandinaviska; resultatet är en snygg och välsmakande 100% ekologisk teserie utan tillsatser. Smakvarianterna är spännande och okända - perfekt för teälskaren som behöver vill något nytt och välsmakande.

Läs mer
Produktdetaljer
Mått
10 x 10 cm
Designer
Teministeriet
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Teministeriet är ett teföretag som grundades i Malmö. Med rötter från ön Formosa, kombinerar Teministeriet urgamla tetraditioner från fjärran östern med skandinavisk minimalism, design och stil. "Min dröm var att ta allt jag har lärt mig om ...

Läs mer

Teministeriet