Yenwen Tseng Tavellist Wall Gutter lång rosa

695 kr
Den här produkten finns i lager
Wall Gutter från Naknak är designad av Yenwen Tseng. Den minimala hyllan som håller reda på småsaker såsom nycklar och telefoner i hallen, eller smyckena i sovrummet. Wall Gutter är smidig och stilren i sin utformning och ryms på de flesta väggar. Kombinera gärna de två storlekarna med varandra på samma vägg. Tillverkad i lackerat stål. Finns i två storlekar.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Stål
Mått
BDH 61 x 3,8 x 2,8 cm
Färg
Rosa
Designer
Yenwen Tseng
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Yenwen Tseng är en industridesigner med bas i Taichung, Taiwan. Efter avslutad utbildning på Konstfack i Stockholm startade han sitt eget varumärke 2011. Tseng formger klassiska vardagsföremål i modern tappning, och har samarbetat med varumärken som NakNak....

Läs mer

Yenwen Tseng