Roommate Tält Hippie tipi natur

1 649 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 71 kr/månad
Naturfärgad lektält som passar bra i vardagsrummet och barnrummet.En mysig plats för lek eller sagostund.

Monteras enkelt med 5 pinnar som stoppas i fastsyddaspår i tältduken. Pinnarna knyts sedan ihop i toppen med ett bomullssnöre som följer med. Tältduken är gjord av ekologisk, GOTS certifierad bomull. Duken kan tvättas i maskin på 40 grader. Ska hängtorkas.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Ekologisk bomull
Tvättråd
30°
Mått
135 x 135 x H: 150 cm
Färg
Natur
Tillverkningsland
Indien
Designer
Roommate
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Roommate är ett danskt varumärke baserat i Köpenhamn som producerar härlig och lekfull inredning till barnens rum. I Roommates kollektioner hittar du produkter för barnrummet som lätt passar in i resten av hemmet. Huvudidéen är att skapa positiva och ...

Läs mer

Roommate