Monica Förster Tallrik Inwhite 27 cm

199 kr
Tillfälligt slut i lager online

Porslinsserien Inwhite är en ny köksserie formgiven av Monica Förster för Rörstrand. Serien är en hyllning till Rörstrands klassiska teservis Blanche från 40-talet, vilken formgivaren hittade i ett museiarkiv under sin research - men här har den fått en modern karaktär. Monica Förster har kombinerat klassiska former med ett nutida formspråk.

Inwhite utmärks av sina låga kanter, mjuka rundade linjer och naturligtvis av porslinets vackra vita lyster, endast dekorerat med ett diskret Rörstrands-signum i relief. Ett underbart vardagsporslin som är fint för sig själv eller att matcha med en färgklick. Tallriken tål diskmaskin och mikro. Tallriken finns i två storlekar; Ø 27 resp. Ø 19 cm.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Porslin
Mått
Ø 27 cm
Färg
Vit
Designer
Monica Förster
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Till raden av prestigefulla och internationella designpriser kunde Monica Förster 2015 lägga "Årets svenska designer". På galan, anordnad av svenska ELLE Decoration, utsågs också serviserna Inblue och Inwhite till vinnarna i kategorin "Årets produkt för det dukade bordet". Oavsett om Monica ...

Läs mer

Monica Förster