SE/SEK

Taklampa TR Bulb suspension matt

7 495 kr
Beställningsvara –Leveranstid 1-2 veckor
Betala 310 kr/månad
TR Bulb suspension frame taklampa från Menu, formgiven av Tim Rundle.

Taklampan är en smart lösning för det moderna stadslivet. Lampan är inspirerad av en urban livsstil där flytt mellan städer och länder blir alltmer vanligt av många skäl. De dimbara LED-lamporna med sina eleganta sfäriska former döljer lampans montering, medan opalglasdiffusern ger en jämn, harmonisk glöd, vilket förhindrar bländning och avger ett fint sken. Lampan har svart tygsladd och är enkel att montera utan hjälp av elektrisk expertis.

-Material: Opalglas, Nylon (PA6), LED COB, Stål
-Formgivare: Tim Rundle
-Ljuskälla ingår ej.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Stål
Glödlampa
E27 (ingår ej)
Mått
H: 45 cm, B: 20 cm, L: 125 cm
Färg
Svartvit
Tillverkningsland
Kina
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.