Menu Taklampa JWDA mässing

2 749 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 118 kr/månad
JWDA taklampa är en simplistisk taklampa formgiven av stockholmsbaserade formgivaren Jonas Wagell för Menu. Inspirationen kommer från traditionella oljelampor. Wagell har förvandlat mötet mellan två världar till en vacker lampa där ett elegant opalglas förenas med ett fäste av polerad mässing. Som en extra detalj har JWDA ljusdimmer på basen, vilket gör det till en riktig praktisk lampa över matbordet, då det är fint att ha möjligheten, för att regalera ljusstyrkan. JWDA finns i flera utföranden.

Dimbar:Ja
Glödlampa ingår ej.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Mässing
Glödlampa
Max 40W G9
Mått
33,5 x Ø: 23 cm
Färg
Vit
Designer
Menu
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Menu är ett danskt varumärke som grundades 1976. Designföretaget har som mål att skapa innovativa, användarvänliga och multifunktionella produkter utan att göra avkall på den skandinaviska enkelheten med den tidlösa estetik som de har blivit kända ...

Läs mer

Menu