SE/SEK

Menu Taklampa Bank opal

3 695 kr
Beställningsvara –Leveranstid 4-6 veckor
Betala 158 kr/månad
Taklampa Bank Opal från Menu, formgiven av Norm Architects. Lampan har en munblåst glaskupa i en mjukt geometrisk form som kombineras med ett svart pulverlackerat aluminiumbeslag. Lampan avger ett jämnt och diffust ljus, som skapar atmosfär. Ett speciellt beslag säkerställer att den unika glaskupan enkelt kan justeras för att hänga jämnt. Glaset finns i opalvit eller smoke.

-Material: Anodiserad Aluminum, Glas, E27
-Formgivare: Norm Architects
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Glas
Sladd
400 cm
Glödlampa
E27
Mått
Ø: 35 cm; H: 30/20 cm
Färg
Vit
Designer
Menu
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Menu är ett danskt varumärke som grundades 1976. Designföretaget har som mål att skapa innovativa, användarvänliga och multifunktionella produkter utan att göra avkall på den skandinaviska enkelheten med den tidlösa estetik som de har blivit kända ...

Read More

Menu