Iris hantverk Svampborste Björk

110 kr
Den här produkten finns i lager

Färsk svamp förlorar smak då den sköljs i vatten - smuts och jord bör därför borstas eller skäras bort. Denna praktiska svampborste från Iris Hantverk avlägsnar effektivt jord och skräp utan att skada svampen. Tillverkad av oljad björk och tagel.


Borsten fungerar även utmärkt som brödpensel vid bakning med formar med små och detaljrika mönster då den runda formen gör den liten och smidig.

Produktdetaljer
Material
Björk
Mått
16 x 2,5 cm
Designer
Iris hantverk
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Industrigatan 19, 171 48 Solna.

Designer

I slutet av 1800-talet startades ett litet borstbinderi i Stockholm. Verksamheten fick namnet Iris hantverk, och de specialiserade sig på att ta fram vackra bruksföremål för hemmet. Satsningen var lyckad, efterfrågan blev stor och rörelsen växte snabbt. Precis ...

Läs mer

Iris hantverk