SE/SEK

Teministeriet Supertea Hibiscus Cinnamon

59 kr
Den här produkten finns i lager

Teministeriet Supertea Hibiscus Cinnamon Organic är ett härligt te med hibiskus och kanel. Både kanel and hibiskus är under kända för sina goda egenskaper. Kanel innehåller blodsockerreglerande egenskaper och hibiskus har blodtryckssänkande egenskaper. För bästa resultat, låt dra i 5-10 minuter i 100 ° C. 20 påsar. Koffeinfritt.

Supertea är en samling 100% ekologiska teer från malmöbaserade Teministeriet. Blandningarna är baserade på superfoods med te, örter, frukter och kryddor. Teet levereras i påsar av biologiskt, nedbrytbart material. Se andra smaker nedan.

Läs mer
Produktdetaljer
Mått
14 x 8 cm
Färg
Brun
Designer
Teministeriet
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Teministeriet är ett teföretag som grundades i Malmö. Med rötter från ön Formosa, kombinerar Teministeriet urgamla tetraditioner från fjärran östern med skandinavisk minimalism, design och stil. "Min dröm var att ta allt jag har lärt mig om ...

Read More

Teministeriet