SE/SEK

Erik Thorstensson Strawbees Straws

5 kr
Den här produkten finns i lager

Specialtillverkade sugrör för Strawbees byggsatser med dubbel styrka (6 mm) för att klara av att bygga de största och häftigaste konstruktionerna. Kommer i 50-pack i en och samma färg. Obs! Färgen varierar.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Återvinningsbar plast
Färg
Multi
Designer
Erik Thorstensson
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Erik Thorstensson är civilingenjör som sedan examen har jobbat med entreprenörskap, föreläsningar i innovation och produktutveckling. Hans senaste uppfinning är den smarta leksaken Strawbees, som blivit en succé både som kreativ leksak hemma, men ...

Read More

Erik Thorstensson