Erik Thorstensson Strawbees Maker Kit

159 kr
Tillfälligt slut i lager online

Strawbees - det svenska designföretaget för smarta leksaker som slår världen med häpnad! Strawbees är en unik kreativ konstruktions-leksak där du bygger vad du vill med hjälp av sugrör och kopplingar av kartong. Bara fantasin sätter gränser. Bygg en mekanisk robot, en drake eller Eiffeltornet.

Maker Kit är Strawbees minsta kit bestående av 80 Strawbees-kopplingar och 50 Sugrör i glada färger.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Återvinningsbar plast
Färg
Gul
Designer
Erik Thorstensson
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Erik Thorstensson är civilingenjör som sedan examen har jobbat med entreprenörskap, föreläsningar i innovation och produktutveckling. Hans senaste uppfinning är den smarta leksaken Strawbees, som blivit en succé både som kreativ leksak hemma, men ...

Läs mer

Erik Thorstensson