SE/SEK

Muuto Stol Fiber wood vit/ek

3 349 kr
Beställningsvara –Leveranstid 2-3 veckor
Betala 143 kr/månad
Fiber Chair från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin har blivit en Muuto-klassiker. En allsidig karmstol som är tillverkad av 25% träfibrer, 75 % återvunnet plastfiber med ben i ek. Fibrerna ger en unik textur på nära håll, men blir osynliga för ögat på lång håll, och har en omfamnande och minimal form.

Perfekt för alla ytor i hemmet samt till arbetsytor eller även restauranger.
Läs mer
Produktdetaljer
Mått
Armstödets höjd: 67,5 cm. Sittdjup: 44 cm.
Färg
Vit
Designer
Muuto
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Muuto är ett ungt danskt designföretag med visionen att föra tillbaka Skandinavien till positionen som världens ledande region för design, precis som på 50-talet. Genom sin starka tro på unga formgivare och genom att ge dem frihet och inspiration till att skapa ...

Read More

Muuto