SE/SEK

Ordalaget Stockholm gata för gata

250 kr
Den här produkten finns i lager

Följ med på en guidad tur över vampyrmord, beatlesbesök och August Strindberg! Det här är en guidebok utöver det vanliga. En del känner du säkert igen, annat är nytt.

Visste du t ex att punkbandet Sex Pistols hade en spelning i gamla Kårhuset? Eller att Lenin en tid bodde på Rörstrandsgatan? Är du nyfiken på var Millenniumfilmerna spelades in? Vampyrmordet - var ägde det rum? Var bodde Garbo, Strindberg och Bellman?

Drygt 650 platser avhandlas i boken; med hjälp av kartorna kan du enkelt se vad som har hänt i olika områden och gå någon av bokens promenader.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Papper
Färg
Röd
Designer
Ordalaget
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Ordalaget Bokförlag AB finns på i Bromma, strax utanför centrala Stockholm. Förlaget startade 1992. Utgivningen består idag av såväl textböcker som rikt illustrerade praktverk. Vi ger ut uppslagsverk och kokböcker, biografier och kulturhistoriska verk,...

Read More

Ordalaget