SE/SEK

Stilla Motion / Elin Elkehag Stilla Motion Silver

399 kr

120 kr

Den här produkten finns i lager

Välkommen Stilla Motion - en helt unik produkt på marknaden!

Stilla Motion är en liten larmknapp som är uppkopplad till din smartphone. Sändaren är inte större än en femkrona och fäster enkelt på väskan, vagnen, cykeln, datorn eller något annat du vill bevaka. Skulle någon försöka stjäla saken aktiverar sändaren ett larm. Förutom att larmet tjuter blir du notifierad i mobilen omedelbart. Du kan även använda Stilla Motion för att hitta din telefon genom att dubbelklicka på knappen för att höra var den befinner sig.

Så här funkar Stilla Motion:
Placera Stilla Motion i eller det du vill att larmknappen ska vakta åt dig.
Aktivera i din smartphone. Ett snabbt klick i den kostnadsfria appen aktiverar rörelselarmet i Stilla Motion.
När Stilla Motion är akiverad och den rör på sig kommer du få ett larm i din smartphone eller smartwatch.
Svårare än så är det inte!

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Plast
Mått
Ø 3,8 cm
Färg
Silver
Designer
Stilla Motion / Elin Elkehag
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Bakom varumärket Stilla Motion står Elin Elkehag, som även är VD för bolaget. Företaget är baserat i San Francisco men har övervägande svenska medarbetare. Elin knäckte inte bara idén, hon lärde sig även programmera helt på ...

Read More

Stilla Motion / Elin Elkehag