Spel Story Cube Actions

135 kr
Den här produkten finns i lager
Story Cubes fungerar för alla åldrar. Slå tärningarna och berätta en historia efter bilderna på tärningarna - det finns inget rätt eller fel! Med hjälp av tärningarna vem som helst väva ihop fantastiska och hisnande äventyr. Det är lika mycket en lek för alla åldrar, som ett verktyg för att hjälpa barn i deras språkutveckling. Produkten togs ursprungligen fram i just det syftet, att fungera som ett verktyg för kreativt lärande. Story Cubes Actions kan spelas enskilt eller i kombination med andra versioner av Story Cubes. Slå tärningarnaoch berätta utifrån motiven en historia som väver in alla nio bilder du får upp.

Speltid från ca 15 min. Från 2 spelare. Från 6 år.
Produktdetaljer
Material
Papper
Färg
Blå
Mått
8 x 7,5 x 3 cm
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.