Kakao förlag Spel Språknörd

Tillfälligt slut
Hugger det till lite i dig när du ser en särskrivning? Får du bita dig i tungan när någon säger 'hon' istället för 'henne'? Här är spelet för dig som går igång på ordkunskap, grammatik och annat som har med språket att göra! Språknörd är ett frågespel som kan spelas på många sätt. Du kan räkna poäng på varje rätt svar eller helt kort. Varje kort har fem kategorier: ordkluringar, vad sa du?, ordkunskap, etymologi - ordets ursprung, och diagnos: språknörd? Spelet är lika litet som en kortlek och passar perfekt att ta med på resan.
Produktdetaljer
Material
Papper
Färg
Blå
Mått
9 x 6,5 cm
Designer
Kakao förlag
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.

Designer

Kakao förlag startades 1995 av Johan Lindblad som fortfarande driver verksamheten. Han har ett stort matintresse och från början bestod utgivningen framförallt av kokböcker. Kokböckerna utgör fortfarande en viktig del i vår utgivning. Recepten är enkla...

Läs mer

Kakao förlag