Spel Hjälp!

349 kr
Den här produkten finns i lager

Hjälp är ett underhållande frågespel där ingen behöver vänta på sin tur. Få poäng precis när som helst, oavsett om det är du eller din kompis som har fått frågan.

Innan spelaren på tur svarar håller alla som kan rätt svar upp ett kort med den retsamma texten "Behöver du hjälp..?" Om spelaren som ska svara inte kan, tvingas han eller hon be någon av de som håller upp ett kort om första bokstaven i svaret. Den som hjälper till får nu poäng. Behövs en bokstav till? Fråga någon som stolt viftar med sitt Behöver du hjälp-kort. Efter tre ledtrådar avslöjas svaret.

Hjälp är ett perfekt spel för den som alltid kan svaret på alla andras frågor och ofta muttrar ”Varför fick inte jag den frågan..?” En riktig höjdare på festen, spelkvällen eller middagen med familj och vänner!

Innehåller spelplan, spelpjäser, 10x2 "Behöver du hjälp?"-kort och 1200 frågor. 4-6 spelare. Från ca 10 år.

Produktdetaljer
Material
Papper
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.