Spel Domino

269 kr
Den här produkten finns i lager

Domino spelas av två till fyra spelare och passar olika åldrar. Alla dominobrickorna blandas och läggs med ögonsidan ned, det vill säga sidan med prickar. Därefter tar varje spelare fem brickor och ställer dem så att ingen av spelarna kan se vilka dominobrickor de andra har fått.

Var och en av dominobrickorna är delade i två sidor. Dubbelbrickorna i domino har lika många ögon eller prickar i vart och ett av fälten. Den spelare som har fått en dubbelbricka med högst värde, lägger denna i mitten av spelbordet. Om ingen har fått en dubbelbricka i första utdelningen, lägger man tillbaka dominobrickorna och delar ut på nytt.
 
Den dominospelare som är näst på tur ska nu försöka matcha den utlagda dominobrickans prickar. Detta gör spelaren genom att lägga en dominobricka med lika många prickar som en fortsättning på den utlagda dominobrickans ena sida. Ögonen ska alltså bilda ett par. Ligger det en dubbelbricka på bordet med 4 ögon, ska nästa spelare alltså också lägga en dominobricka med fyra ögon bredvid denna som fortsättning. Nästa dominospelare fortsätter sedan på valfri bricka. Om du har fått en dominobricka som har en blank sida, ska den matchas med andra blanka sidor. Har du ingen dominobricka som matchar någon på bordet tar du en bricka från de som ligger kvar på bordet. Passar inte heller denna dominobricka går turen till nästa spelare. Den som först har lagt alla sina brickor vinner dominospelet.

Läs mer
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.