Ninja Print Spel Bergnein

250 kr
Den här produkten finns i lager

Berghains omöjliga kösystem - nu som kortspel!

Det är svårt att komma in på den legendariska technoklubben Berghain i Berlin. Så svårt att spelexperterna på Ninja Print utvecklade ett helt kortspel baserat på det mytomspunna köandet.

I Bergnein är du en bouncer. Ditt jobb går ut på att neka eller släppa in olika typer av gäster, precis som i verkligheten. Ju creddigare gäster, desto fler poäng får du. Bland spelkorten finns allt från hipsters och bloggare till turister och stekare. Med hjälp av Actionkort kan spelarna manipulera kön till sin fördel eller motspelarnas nackdel. Detta gör spelet ytterst dynamiskt och händelserikt, och att spelet känns nytt och roligt varje gång.

När kön är tom är spelet slut och spelarna räknar då vem som har släppt in gäster värda flest poäng.

Speltid 10-60 min. 2-6 spelare. Från ca 15 år.

Produktdetaljer
Material
Papper
Mått
26 x 16 cm
Färg
Brun
Designer
Ninja Print
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Ninja Print är ett göteborgsbaserat företag som utvecklar sällskapsspel. Varumärket startades år 2011 av Alexander Kandiloros. Ninja Print föddes ur viljan att umgås. På riktigt. Frågeappar, MMORPG:s och Angry Birds i all ära men inget ...

Läs mer

Ninja Print