SE/SEK

Moebe Spegel rund 30 cm svart

899 kr
Den här produkten finns i lager

Wall Mirror från danska Moebe. En ramlös spegel som endast hålls upp av en lättviktsformad trådform. Spegeln togs fram genom att skala ner den till dess väsentliga delar. På så vis blev spegeln enkel och ledde till att kärnfunktionen – glaset – talar för sig själv. Se andra speglar nedan.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Glas
Mått
Ø 30 cm
Färg
Svart
Designer
Moebe
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Moebe är ett skandinaviskt varumärke baserat i Köpenhamn. De formger och producerar tidlösa och minimalistiska vardagsting. Moebe består av möbelsnickaren Anders Thams och arkitekterna Nicholas Oldroyd och Martin D. Christensen....

Read More

Moebe