Menu Spegel Darkly aluminium S

2 699 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 116 kr/månad

Spegeln Darkly Mirror är en elegant och stilren väggspegel i borstad aluminium som inspirerats från tidig stenålder då man tror att människorna speglade sig i keramikskålar fyllda med vatten. En modern men ändå historisk väggspegel som blir dekorativ i vilket rum den än placeras i. Formgiven av Nick Ross för danska Menu. Finns i flera utföranden och storlekar.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Aluminium
Mått
Ø 20 cm, djup 6,2 cm
Designer
Menu
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Menu är ett danskt varumärke som grundades 1976. Designföretaget har som mål att skapa innovativa, användarvänliga och multifunktionella produkter utan att göra avkall på den skandinaviska enkelheten med den tidlösa estetik som de har blivit kända ...

Läs mer

Menu