SE/SEK

Nividas Solglasögon Vienna shiny black

899 kr
Den här produkten finns i lager
Vienna är en elegant modell med rundare form och avsmalnande skalmar - perfekt på såväl uteserveringen som i skidbacken. Glasen är polariserade, vilket garanterar 100 % skydd mot solens UVA/B-strålning. Bågarna är bearbetade för hand och tillverkade i cellulosaacetat. Fodral och putsduk medföljer.

Nividas är ett Stockholmsbaserat företag som designar glasögon och solglasögon för dig som vill kunna variera din stil genom att ha olika par för olika tillfällen.

Se andra solglasögon från Nividas nedan.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Cellulosaacetat
Mått
49 x 21 x 145 mm (medium)
Färg
Svart
Tillverkningsland
Kina
Designer
Nividas
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Nividas är ett stockholmsbaserat företag som designar glasögon och solglasögon för dig som vill kunna variera din stil genom att ha olika par för olika tillfällen. Nividas är esperanto och betyder "vi ser". Esperanto är ett språk utan hemvist i ett ...

Read More

Nividas