Nividas Solglasögon Gbg yellow marble

899 kr
Den här produkten finns i lager

Nividas är ett stockholmsbaserat företag som designar glasögon och solglasögon för dig som vill kunna variera din stil genom att ha olika par för olika tillfällen.

Göteborg är en rundad solglasögonmodell tillverkad av cellulosaacetat. Glasögonen har polariserat solglas vilket ger mycket bra färgåtergivning och kontraster samtidigt som det tar bort solreflexer. Bearbetade för hand, producerade i Kina. Fodral och putsduk medföljer.

Se andra solglasögon från Nividas nedan.

Produktdetaljer
Material
Cellulosaacetat
Färg
Gul
Mått
14,5 x 4,7 x 2,2 cm
Designer
Nividas
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Industrigatan 19, 171 48 Solna.

Designer

Nividas är ett stockholmsbaserat företag som designar glasögon och solglasögon för dig som vill kunna variera din stil genom att ha olika par för olika tillfällen. Nividas är esperanto och betyder "vi ser". Esperanto är ett språk utan hemvist i ett ...

Läs mer

Nividas