SE/SEK

Have A Look Solglas Cat Eye tortoise

299 kr
Den här produkten finns i lager
'Cat Eye' solglasögon med båge i klassiskt sköldpaddsmönster. Visserligen tillhörde de ikoniska kattögon-brillorna 50-talet, men nu har de fått en revival! Have A Looks tolkning av denna klassiker har lite mjukare design med knappt så distinkt form och lite större glas. Det ger dessa solglasögonen ett elegant och modernt uttryck.

Alla Have a Look solglasögon är unisex, har bekväma flexskalmar i polykarbonat som tål det mesta. Glasen är asfäriska och i akryl som ger ett lätt, tunt och fint uttryck. Alla solglasögonen ger 100% UV-skydd och alla metalldelar är naturligtvis nickelfria.

Gratis etui i filt ingår (värde 49 SEK).
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Polykarbonat
Mått
14 x 5,5 cm
Färg
Brun
Designer
Have A Look
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Have A Look ägs och drivs av Mette Wotkjær och Christina Kattrup Schrøder som båda har en bakgrund inom livsstilskommunikation och design, med ett skarpt öga för nya tendenser och trender och inte minst med en önskan att skapa smarta, billiga glasögon. ...

Read More

Have A Look