Soffa Day ljusgrå

18 500 kr
Leveranstid 4-6 veckor
Betala 707 kr/månad

Soffa Day från Design House Stockholm är den perfekta vardagssoffan. Den har en stilren, tidlös design och är tillverkad i material som tål hårda påfrestningar. Soffan rymmer upp till tre personer och kan användas antingen som tv- eller loungesoffa där du umgås med dina vänner. Den har ett generöst sittdjup vilket gör att den är skön att krypa upp i. Stoppningen är något fastare men ändå behaglig. De medföljande ryggkuddarna ger extra komfort och är samtidigt en snygg detalj. Formgiven av Jonas Asp.

Finns i två färgställningar. Ej avtagbar klädsel.

Specifikationer:
Stomme av furu och laminerat trä
Ben av massiv ek
Sittdyna av kallskum
Tyg av 18% polyester, 10% linne, 57% viskos, 15% bomull
Tyg mörkgrå av 67% ull, 26% nylon, 7% polyester
Martindale: 100 000
Bredd: 200 cm
Djup: 93 cm
Höjd: 75 cm
Sitthöjd: 40 cm

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Textil
Mått
BDH 200 x 93 x 75 cm, sitthöjd 40 cm
Färg
Grå
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.