Smyckesförvaring stor

395 kr
Den här produkten finns i lager
Slipp ihoptrasslade halsband och omaka par örhängen! Den här smarta smyckesförvaringen hängs i garderoben och håller garanterat reda på dina smycken och accessoarer. Ena sidan har 24 st hällor med kardborreband för upphängning av halsband, stora örhängen och sjalar. Andra sidan har 39 st genomskinliga fack för mindre saker, så som örhängen, armband och ringar. Smyckesförvaringen kan enkelt rullas ihop och läggas i resväskan på resa.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Nylon
Färg
Svart
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.