SE/SEK

Bookbinders Design Skrivbok A6 Bookbinders Design tunn

75 kr
Den här produkten finns i lager
Sydd mjuk skrivbok från Bookbinders Design, med pärm i återvunnet läder och råskurna kanter. Omslaget och inlagan är ihopsydda i ryggen med svart tråd. Olinjerade blad. Perfekt när du behöver packa lätt men ändå vill hålla stilen. Finns i två storlekar.
Läs mer
Produktdetaljer
Färg
Svart
Designer
Bookbinders Design
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Bookbinders Design är ett svenskt företag baserat i Stockholm. Sedan 2001 designar och producerar de bland annat vävklädda skrivböcker, fotoalbum, pärmar, kalendrar och boxar av hög hantverksmässig kvalitet. Idag har Bookbinders Design 12 konceptbutiker och ...

Read More

Bookbinders Design