Skissblock SOT

295 kr
Den här produkten finns i lager

Trådbunden skissbok, designad och tillverkad i Sverige. Tillverkad med FSC®-certifierat obestruket papper från Lessebo Bruk som rankas som ett av Europas bästa både vad gäller kvalitet och miljöpåverkan. Trådbindningen gör att alla uppslag lägger sig platt mot bordet.


SOT sketchbook är gjord för att verkligen användas. Handgjorda sotmärken på några av sidorna minskar det mentala motståndet att dra första strecket i boken.  • Öppen bindning

  • Rundade hörn och omslag i kraftig svart Colorit 

  • FSC®-certifierat obestruket papper

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Papper
Mått
160 x 225 mm. 216 sidor.
Färg
Svart
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.