SE/SEK

Afroart Skål EARTH XL

450 kr
Den här produkten finns i lager
Större skål Earth XL från Afroart som är idealisk för servering av sallader, risrätter eller pasta. Glasyret är ljust grå med små svarta fläckar.

Eftersom skålarna är handgjorda kan de variera något i form och storlek.

Tål maskindisk.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Lergods
Mått
Ø 25 cm, H 8,5 cm
Färg
Beige
Tillverkningsland
Nepal
Designer
Afroart
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Afroart bildades som en stiftelse av olika kvinno- och kyrkoorgansisationer. Syftet var att stödja, utveckla och sprida kunskap om hantverk i Tredje världen. I början inriktade man sig på den afrikanska kontinenten, sedan tillkom länder i Latinamerika och Asien. Den ...

Read More

Afroart