SE/SEK

Sidobord Arch

2 495 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 107 kr/månad
ARCH är ett sidobord i pulverlackat stål som bygger broar mellan inne och ute. Skandinavisk enkelhet och material som tål att användas kombineras i ett sidobord som enkelt monteras med kilar. Mjuka och hårda former möts i ett lekfullt uttryck som erbjuder avlastning närhelst du behöver det. 
”Jag ville med Arch sidobord skapa en produkt som är mångsidig och som fyller ett brett behov på ett annorlunda sätt. Jag gillar kluriga lösningar och att sätta samman bordet med kilar gör att det varken behövs verktyg eller lim och det tar mycket liten plats omonterat. En robust konstruktion gör att användaren själv kan placera bordet efter behov.” säger formgivaren Karl Lind som har bas i Umeå. Produkten har tagits fram vid Summer eXpression 2019. Ett designprogram i Umeå som synliggör, utvecklar och kopplar samman unga formgivartalanger med lokala tillverkare och företag.

Formgivaren Karl Lind är aktuell med två produkter på Designtorget. Sidobordet Arch samt ljuslyktan Hjortron. Produkterna utgörs av enkla former och komponenter som, när de sätts samman bildar en helhet. Vid designen har en utgångspunt varit att använda enkla materialval och att leverera produkten i platta paket för att minimiera onödigt emballage och skrymmande transporter. Karl Lind läser tredje året vid Arkitekthögskolan i Umeå och har sedan tidigare en civilingenjörsexamen i Industriell Ekonomi. Kombinationen av arkitektur, ekonomi och teknik tillsammans med ett stort intresse för material och materials egenskaper utgör grunden i Karl design.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Stål
Mått
B: 42, D: 42, H: 49.
Tillverkningsland
Sverige
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.