Amanda Tunved Servettring Prick Svart

99 kr
Den här produkten finns i lager
Servettring i lergods från formgivaren Amanda Tunved. Till hälften glaserad i svart glasyr och dekorerad med vita prickar. Passar bra till både middagsbjudning eller till vardags.

-Varje exemplar är unik
-Tillverkas för hand i Stockholm
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Stengods
Mått
Mellan Ø4,5 x H: 3,5 cm och Ø5 x H: 4 cm
Färg
Svartvit
Tillverkningsland
Sverige
Designer
Amanda Tunved
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Amanda Tunved är en keramiker med bas i Stockholm. Inför hennes födelsedag skickade sambon in en hemlig ansökan till Designtorget. Fyra månader senare välkomnas Amandas design till Designtorgets sortiment och nyheten Ringkon lanseras. Ringkonen är en dekorativ ...

Läs mer

Amanda Tunved